SSQ Award

SSQ Award

Arenabolaget får utmärkelse för bästa Dagkonferensanläggning

Arenabolaget i Linköping har mottagit utmärkelsen ”Bästa Dagkonferensanläggning” i SSQ Award 2011. En utmärkelse som flera av de stora mötesanläggningarna i Sverige slogs om. Bolaget bedriver merparten av sin konferensverksamhet på Konsert & Kongress i Linköping och har erfarenhet av evenemang- och mötesverksamhet sedan början på 90-talet.

SSQ Award, Scandinavian Service and Quality Award, är Sveriges största kvalitetsutvecklingsprogram inom hotell- och konferensnäringen med utvärdering av närmare 2 000 faktorer hos de deltagande företagen. Sammanlagt 17 företag deltog i SSQ Award under 2011 och utmärkelsen delades ut för tionde året i tre kategorier under en prisceremoni i Stockholm den 9 februari 2012.

Arenabolaget i Linköping AB var den aktör som uppnådde bäst resultat i en rad olika undersökningar inom kategorin Dagkonferens. Inom ramen för service- och kvalitetsprogrammet har såväl gästerna som medarbetarna gett sina omdömen. Dessutom har anonyma gästbesök, gästkontakter via telefon och mail samt en miljökartläggning och en utvärdering av bolagets kvalitetsplanering legat till grund för utvärderingen.

- Det känns fantastiskt roligt att vi har vunnit denna utmärkelse. Jag vet att vi tar väl hand om våra gäster tack vare kompetenta och serviceinriktade medarbetare men det är alltid bra att få det svart på vitt, säger Arenabolagets VD, Johan Rustan.

2011 var ett framgångsrikt år för bolaget. Över 600 konferenser och möten arrangerades, vilket är ett större antal än någonsin tidigare. Förutom antalet konferenser och möten i sig, värvade bolaget flera stora internationella möten under året, vilket är i linje med bolagets framtida satsningar.

- Vi är mycket nöjda med konferensåret 2011, fortsätter Johan Rustan. Framförallt är vi stolta över att ha värvat stora internationella kongresser till Linköping. Det är viktigt att locka besöksströmmar utifrån till regionen.

Läs mer om SSQ >