Representation & VIP

Representation & VIP

Odla kontakter, eller gör något extra med kollegorna eller vännerna och bjud på en oförglömlig upplevelse,
Bjud in era kunder, samarbetspartners eller vänner till en konsert, show eller ett av våra idrottsevenemang och ät något gott i en egen loge som ni hyr för kvällen.

Cloetta Center
Alla loger ligger på plan 4. Här finns plats för upp till 43 personer beroende på om ni väljer att sitta vid bord eller stå och mingla. Vi serverar allt från enklare rätter till trerättersmiddagar.

Några av våra loger har vikväggar vilket gör att man kan förstora eller förminska till önskad storlek. Hyr en, två eller tre beroende på hur många ni är. Varje loge har egna stolar i en murad balkong precis utanför logen. Ni väljer själva om ni vill sitta där under evenemanget eller inne i logen. Logefönstret går lätt att skjuta undan.

Konsert & Kongress
Passa på att boka Pressläktaren i samband med ett av våra evenemang i Crusellhallen. Där kan ni avnjuta en läcker buffé och mingla med kollegor eller kunder samtidigt som ni njuter av föreställningen.

Ta även chansen att boka Verdefoajén eller Spegelsalen då ni är en större grupp som vill ha en intimare introduktion innan ett evenemang, perfekt för enskilt mingel före konserten, i pausen eller efter förställningen. All mat och dryck förbokas hos oss efter era önskemål.

Se pressläktaren

Är du intresserad av en kund- eller företagsaktivitet. Vänligen kontakta Daniel Fjäll för mer information och inspiration om vad du kan hitta på med ditt företag, tel 013-190 00 55 eller daniel.fjall@arenabolaget.se