Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Pressmeddelanden 2013 och framåt

För att läsa äldre pressmeddelanden, se våra arkiv till höger.

PRESSMEDDELANDE
2014-02-12
En hjälte till Linköping

I samarbete med Östgötamusiken presenterar Arenabolaget en unik familjeföreställning specialskriven av Ylva Hällen, känd från SVT barn-TV. Den 13 april har Hero4ever premiär på Konsert & Kongress i Linköping.

Hero4ever är en familjeförställning om musikens överlevnad, om vänskap och fantasins fantastiska kraft. Herman eller Hero4ever som han heter i spelvärlden på nätet flyr ofta in i spelets magiska värld. Här är han en hjälte som vågar allt! En dag när han som vanligt sätter sig vid datorn nås han av ett rop på hjälp av en flicka som heter ”Tromb”. ”Blåsarna” är i fara då den onda demonen ”Antimus” som hatar musik tänker fängsla dem.  Hero4ever beger sig till den ”Skimrande skogen” för att rädda dem…

Söndagen den 13 april spelas urpremiären av familjeföreställningen på Konsert & Kongress. Senare under april månad kommer även förskolebarn att ges möjligheten att se Hero4ever.

-  Detta är ett initiativ av Arenabolaget tillsammans med Östgötamusiken. En fantastisk satsning på kultur för barnfamiljer.  Hoppas att alla barnfamiljer tar chansen att se denna magiska föreställning som är specialskriven för oss i Linköping, säger Emma Högström, projektledare på Arenabolaget

-  Tillsammans med Östgöta Blåsarsymfonikers klassiska instrument och nutidens spelvärld blir Hero4ever en modern interaktiv berättelse som är helt rätt i tiden. Spänning och magi för hela familjen.

Ylva Hällen kan ses varje lördag på Barnkanalen t o m premiären i ett program även det med tema ”fantasy”. Detta är första gången som hon skriver manus till en familjeförställning som kommer att spelas på en stor konserthusscen.

- Det känns väldigt lyxigt att få chansen att göra en föreställning tillsammans med en hel blåsorkester. Jag spelade själv klarinett som barn och älskar verkligen blåsinstrument.

- När jag fick frågan att göra något tillsammans med Östgöta Blåsarsymfonikerna i Linköping ville jag komma på ett sätt att kombinera det med det som mina barn sysslar med allra helst: spel. Det är otroligt kul att de här världarna möts, säger Ylva Hällen.

Välkommen till en fängslande familjeföreställning i spelets värld där du som publik involveras i utmaningarna i det spännande uppdraget att befria Blåsarna.

På scen ser du Ylva Hällen och Henrik Ståhl och Östgöta Blåsarsymfoniker.

I samband med Hero4ever kommer det också finnas en pysselverkstad i samarbete med Medmera. Här kommer finnas möjlighet för alla barn att skapa sina egna superhjältar.

Biljettsläpp måndag 17 februari.

För ytterligare info:
Emma Högström, projektledare musik Arenabolaget, emma.hogstrom@arenabolaget.se, tel 013-190 00 09


PRESSMEDDELANDE
2014-01-24
Motörhead tvingas ställa in hela Europaturnén

Motörhead tvingas ställa in hela Europaturnén

Motörheads Europaturné som först var planerad hösten 2013 flyttades fram till våren 2014 på grund av sångare Lemmy Kilmisters hälsotillstånd.

Nu måste vi tyvärr meddela att Lemmys hälsotillstånd tvingar bandet att ställa in hela Europaturnén, däribland konserten hos oss  i Linköping.

För ytterligare info:
http://imotorhead.com/

Köpta biljetter kan antingen återlösas eller bytas mot biljetter till Deep Purple-konserten i Cloetta Center den 10 februari. Byte av biljett sker på Konsert & Kongress eller Turistbyrån i Linköping, återköp kan göras fr o m tisdagen den 28/2 hos Ticnet samt alla Ticnetombud i Sverige t o m den 8 april 2014.

För ytterligare biljettfrågor, kontakta:
info@arenabolaget.se

PRESSMEDDELANDE
2013-12-16
Dags att presentera 2014 års artister till Showcase - osignat & närproducerat!

Nu är det hög tid att bekanta er med de tio spännande akter som tar plats på scen 24 januari I Backstage, Konsert & Kongress, när den tredje upplagan av Showcase - osignat & närproducerat går av stapeln.

Artisterna står för en spännande bredd av olika artistiska stilar och genres med allt från singer/songwriter till rock, hip hop och elektronika!

2014 års artister är: Amanda Ekstedt, LilErik, Systemet, Paint Everyday Orange, Em & her Music, Pilotsonen, Lone Silver Lining, Marx Gallo & The Captions, Soundmeds och Zebastian Swartz.

-  Vi är oerhört glada att kunna presentera dessa akter till Showcase 2014! Regionens musikliv har så oerhört mycket talangfulla band och artister och det är mycket inspirerande att kunna ge dem en professionell scen att stå på, säger Emma Högström, projektledare på Arenabolaget

-  Målet är att lyfta artisterna från att vara bra lokalt till att ge dem möjlighet att slå nationellt, säger Andreas Petersson, program och musikchef East Fm.

Låt oss kort presentera artisterna:

AMANDA EKSTEDT
Amanda Ekstedt spelar tillsammans med sitt band mörk indiepop med influenser av electro och postrock toppat med en stor, skör röst. I texterna gömmer hon tvetydiga historier i enkla ord. Sommaren 2013 släppte hon sin debut-EP "Shut".

LILERIK
Erik Johnsson som, i musikaliska sammanhang, kallar sig för LilErik kommer från Perstorp i Skåne. LilErik flyttade till Norrköping år 2005 för att studera musikproduktion på universitetet och har sedan dess blivit kvar i Norrköping. LilErik har fem solo-släpp i bagaget sedan 2006. Musiken LilErik skapar kännetecknas i en blandning av soul och hiphop, där rapp och sång flödar över soulinspirerade hiphop-produktioner.

SYSTEMET
Systemet är en dansant pop-trio som spelar en alter-naiv blåbärsabsynth och är Sveriges nästa bästa band. Det som från början var ett instrumentalpolitiskt experiment har med åren utvecklats till ett band där man skruvar minst lika mycket på orden som man gör på syntharna. De ironiska, underfundiga texterna har blivit en lika stor del av bandets musik som de beroendeframkallande melodierna.

PAINT EVERYDAY ORANGE
Paint Everyday Orange är Linköpingstrion som spelar skön, svängig och avskalad indiepop, och som under våren 2013 vann riksfinalen i Livekarusellen! Under sommaren och hösten har de turnerat runt om i Sverige och spelat på festivaler som bland andra Bråvalla och Putte i parken, men också som förband till bland annat Kristian Anttila. Paint Everyday Orange är nu aktuella med sin helt nysläppta debut-EP ”What you have to say ” som släpptes den 29 november.

EM & HER MUSIC
Det Linköpingsbaserade enmannabandet Em & her music har med sin skickliga sångröst och sina pockande låtar försiktigt börjat väcka Linköpingsborna. Em räds varken tonarts- eller genrebyten och besitter en förmåga att fånga känslor som hon varsamt paketerar som sånger.Em experimenterar lika mycket med sitt pianospel som hon gör med sin röst. Visst är det lugnt och finstämt många gånger, men förvänta dig något annat än en sömnig singer/songwriterkonsert när det är Em & her music du ska lyssna till.

PILOTSONEN
En mörk helg i november 2013 samlades ett gäng musiker mitt ute i skogen i stugan ”Nybygget” för att för första gången spela tillsammans. I början av 2014 släpper Pilotsonen sin första singel, ”5 miljoner hjärtslag”. Bandet beskriver det som en låt som känns. Med pulserande trummor, atmosfäriska gitarrer och melodisk sång kastas lyssnaren in i sena vårkvällar, vilsenhet och kärlek. Pilotsonen består av Anton Nessvi, Gustaf Backman, Sebastian Lönn, Jasmin Olsson, Anton Fjällström och Simon Svensson.

LONE SILVER LINING
Lone Silver Lining startades i Linköping sommaren 2012, men har spelat i den nuvarande uppsättningen sedan hösten 2013. Med influenser från flera olika genrer har bandet skapat sig ett eget sound grundat i garagerocken. Avskalade gitarrslingor blandas med punkattityd och stark, melodiös sång. De har hyllats som ett fantastiskt liveband av sin publik!

MARX GALLO & THE CAPTIONS
Marx Gallo & the Captions är ett reggaeband som består av sju medlemmar från Norrköping och Skärblacka (Sveriges reggaemetropol).
Bandet strävar efter att vara nyskapande i sin genre men är ändock mycket rootsinspirerade. Genom en ständig strävan efter att utveckla sina arrangemang skapar de sin egen ”touch”. Det är därför texterna och deras budskap står i fokus när musiken skapas.

SOUNDMEDS
Soundmeds är ett psykedeliskt alternativ-rockband, som kom till liv med syftet att skapa någonting unikt, äkta och känslosamt. Atmosfäriska gitarrer, drivande melodiösa basslingor och progrock-influerat trumspel, det är vår medicin för livet.
Soundmeds levererar alltid en liveshow full av energi, känslor och musikaliska överraskningar som öppnar upp publikens ögon och stjäl deras uppmärksamhet.

ZEBASTIAN SWARTZ
Zebastian Swartz musik kan kort förklaras som dynamiska poptoner med influenser från både folk- och rockmusik. Med rötterna i 60-/70-talets singer/songwriter-tradition möter hans musik ett modernt indiesound och skapar atmosfäriska ljudlandskap. Genom melankoliska skildringar ur en vilsen småstadspojkes liv tar Zebastian Swartz lyssnaren med ända från det minsta rummet till det mest storslagna och dramatiska. Efter att ha gjort ett par singelsläpp och många fina spelningar under året så jobbas det nu på ett debutalbum som kommer att släppas 2014.

Showcase – osignat & närproducerat hade sin start för tre år sedan, som en satsning på att synliggöra de många musikaliska talanger som finns i Östergötland men ännu inte etablerat sig. 2012 och 2013 års upplagor var mycket uppskattade både som radioprogram på East FM och livespelningar inför publik i Backstage på Konsert & Kongress. Nu är det dags att presentera Showcase 2014.

Showcase är dels en del av East FM, där vi varje måndag med start 16 december ägnar oss åt den lokala musiken. Livesessions och intervjuer med lokala band och artister står i centrum. Showcase är också en livekväll som äger rum i Backstage den 24 januari, Konsert & Kongress Linköping.

För ytterligare info:
Emma Högström, Projektledare Musik, Arenabolaget i Linköping AB, 013-190 00 09
Andreas Petersson, Musik- och Programchef East FM, 0708-65 23 35

PRESSMEDDELANDE
2013-10-30
Motörhead flyttar fram sin Europaturné

Den 12 december skulle Motörhead ha spelat på Cloetta Center i Linköping, nu står det klart att hela Europaturnén flyttas fram till början av nästa år. Nytt datum för Linköping kommer presenteras inom kort. Köpta biljetter till konserten gäller för det nya datumet.
Lemmy Kilmister från Motörhead låter hälsa:

I have to sadly let you know that Motörhead has had to postpone the forthcoming European tour until early next year, 2014.

We have made the decision because I am not quite ready to hit the road yet, and am working my way back to full fitness and rude health. Don't worry - I'm not about to start promoting veganism and alcohol-free beverages, but it is fair to say that I personally have been reconfiguring areas of my life to make sure I can come back fitter and stronger than ever.

It disappointed me tremendously to have to say I wasn't quite ready to hit the road yet, but not nearly as much as it would've disappointed me to go out, play some average shows and watch my health give way long before the tour was over! When people come to see a Motörhead tour, they expect a Motörhead show, and that is exactly what you will get as soon as I am fit and ready to rumble.

Your patience and understanding is appreciated...and know that I'm getting stronger and stronger every day, so watch out next spring Europe and we will see you then.

Thank you all,
Lemmy

För ytterligare info:
Anna Runesson, Marknadschef, Arenabolaget i Linköping AB, tel. 013-190 00 42, anna.runesson@arenabolaget.se

PRESSMEDDELANDE
2013-10-20
Showcase - osignat & närproducerat

Mycket glada och stolta presenterar vi för tredje gången i ordningen ” Showcase – osignat & närproducerat”!

Showcase – osignat & närproducerat hade sin start för tre år sedan, som en satsning på att synliggöra de många musikaliska talanger som finns i Östergötland men ännu inte etablerat sig. 2012 och 2013 års upplagor var mycket uppskattade både som radioprogram på East FM och livespelningar inför publik i Backstage på Konsert & Kongress. Nu är det dags att presentera Showcase 2014.

Showcase är dels ett radioprogram där vi ägnar oss åt den lokala musiken. Livesessions och intervjuer med lokala band och artister är centralt i Showcase. Showcase är också en livekväll som äger rum i Backstage, Konsert & Kongress Linköping.

Nytt för den tredje upplagan är att skapa ett ännu större mervärde för artisterna/banden.
- Vi ser stor utvecklingspotential i Showcase – osignat & närproducerat där  vi ständigt söker nya vägar för att skapa ännu bättre förutsättningar för banden att nå ut. Relationen mellan artist och publik, men även branschen i stort är jätteviktig. Det är dessa relationer som är vårt fokus, säger Emma Högström, projektledare på Arenabolaget

För att uppnå detta bjuds bland annat representanter från musikbranschen in att delta vid livetillfället som går av stapeln den 24 januari i Backstage, Konsert & Kongress i Linköping. Det kommer att hållas föreläsningar för artisterna innan konsertkvällen och väl på plats finns möjlighet att knyta kontakter.

-Vi vill visa resten av musiksverige att  Östergötlands musikliv fortsätter att blomstra. Här kommer ständigt ny intressant musik med goda förutsättningar att växa och ta sig en stark position på marknaden, säger East FM:s program- och musikchef Andreas Petersson.

Under januari kommer East FM varje måndag kl. 09:30 sända programmet ”Showcase – osignat & närproducerat” där man intervjuar de deltagande artisterna och självklart spelar deras musik. Redan nu kommer East FM att börja sända programmet där fokus är lokalmusik i allmänhet.Fredagen den 24 januari är det därefter dags för våra östgötska talanger att inta scenen i Backstage på Konsert & Kongress.

Läs mer på arenabolaget.se/showcase

För ytterligare info:
Emma Högström, Projektledare, Arenabolaget i Linköping AB, 013-190 00 09
Andreas Petersson, Musik- och Programchef East FM, 0708-65 23 35


PRESSMEDDELANDE
2013-09-10
Deltävling 2 i Melodifestivalen 2014 avgörs i Linköping

I februari kommer Linköping att bubbla av musik och stjärnglans. Lördagen den 8 februari avgörs deltävling 2 i Melodifestivalen 2014 i Cloetta Center, Linköping. Detta är den fjärde gången i ordningen som Linköping står värd för Sveriges största musiktävling.

- Det kommer att bli en magisk vecka i Linköping i februari. Melodifestivalen är ett fantastiskt evenemang som engagerar hela Linköping, säger Arenabolagets evenemangschef Anders Thorén.

Deltävling två avgörs lördagen den 8 februari men likt tidigare år kommer det också bli en fredagsshow samt en lördagsmatiné innan lördagskvällens direktsändning på SVT. Biljetter kommer att finnas till försäljning från och med fredag den 25 oktober.

Än så länge är det inte klart vilka artister och bidrag som kommer att delta under Melodifestivalen 2014.

Linköping har tre gånger tidigare stått värd för Melodifestivalen 2005, 2008 och 2011. 2011 vann Eric Saade här i Linköping med låten "Popular". En låt som i finalen vann hela Melodifestivalen och fick tävla i Erovision Song Contest.

- Känns oerhört roligt att för fjärde gången på vara en del av Sveriges största musiktävling, säger Anders Thorén.

Melodifestivalen 2014 är den 54:e upplagan av musiktävlingen Melodifestivalen. Tävlingen består av fyra deltävlingar, en "Andra chans" och en final. Totalt kommer 32 bidrag att tävla. Från varje deltävling går ettan och tvåan till finalen, medan trean och fyran går till i Andra chansen. En nyhet för det här året blir att 20 procent av startfältet ska bestå av bidrag med helt eller delvis kvinnligt upphov. Vinnarmelodin kommer sedan att få representera Sverige i Eurovision Song Contest 2014, som kommer att äga rum i Köpenhamn i maj 2014.

För ytterligare info:
Anna Runesson, Marknadschef, Arenabolaget i Linköping AB, tel. 013-190 00 42, anna.runesson@arenabolaget.se

PRESSMEDDELANDE
2013-09-03
Håkan Hellström - 18 december

Vintern blir allt annat än mörk! Vi är oerhört glada över att kunna meddela att Linköping är ett av stoppen på Håkan Hellströms turné. Den 18 december är datumet att boka upp för en fantastisk kväll I Cloetta Center med Håkan Hellström.

Det har varit Håkans år och det är inte slut ännu. I slutet av november flyttar vi inomhus med minnet av sommarens fina spelningar. Håkans platinasäljande album ”Det kommer aldrig vara över för mig” släpptes i april och sedan dess har Håkan följt upp med en makalös spelning på Slottsskogsvallen i Göteborg, gjort succé på Skansens scen och filmen baserad på Håkans låtar ”Känn ingen sorg” har fått ett fantastiskt bemötande.

Biljetter släpps fredagen den 6 september 09:00.

För ytterligare info:
Anna Runesson, Marknadschef, Arenabolaget i Linköping AB, tel. 013-190 00 42, anna.runesson@arenabolaget.se

PRESSMEDDELANDE
2013-08-16
Motörhead till Linköping

Hårdrockslegenderna Motörhead kör över Linköping i decembermörkret. Den 12/12 kliver de på scenen i Cloetta Center för några timmars svettig fest. Biljetterna släpps onsdagen den 21 augusti kl 9.00. Den enda spelningen i Sverige!

Med inställda spelningar och vilda spekulationer rörande Lemmys hälsa känns det extra kul att välkomna Lemmy och hans Motörhead till Linköping i december. ”We'll be back and ready to kick everybody's ass”. Nog sagt.
 
Motörheads plats i rockens historia är cementerad sedan länge. Redan på det proggiga sjuttiotalet gjorde Lemmy och Co. upp med samtiden och levererade högoktanig hårdrock som fick hjärtat att både speeda och hoppa över slag för att hinna med i tempot. Detta står sig än idag.
 
Under hela Motörheads karriär har de regerat både på skiva och live. Få band har kunnat kännas så vitala när man stoltserar med en karriär som sträcker sig över fem årtionden. Med tjugo album under bältet och oräkneliga vändor runt världen har Motörhead skapat ett kultfölje som ständigt vuxit sig större och större. Detta är på alla sätt inget konstigt om man skrivit svettiga själrensare som ”Ace of Spades”, ”Hellraiser” och ”Iron Fist”.
 
Att Motörhead är Sverigevänner är lika solklart som deras framtoning är beckmörk. När december slukar oss med både mörker och kyla så känns det betryggande att veta att vi åtminstone får en kväll av respit när Motörhead kliver på scenen i Cloetta Center i Linköping. Den 12/12 smäller det och biljetterna går att köpa från och med onsdag den 21 augusti kl 9.00.
 
Special guest är metalrävarna i Saxon och allra först ut på scen är Skew Siskin.

På Arenabolaget är man stolt över att ha värvat världsartister till Linköping i vinter.

- Vi är oerhört glada över att denna vecka gjort två stora bokningar till Cloetta Center. Det känns fantastiskt att Motörhead gör sin enda Sverigespelning i Linköping. Att vi dessutom hälsar Deep Purple välkomna två månader senare gör inte saken sämre, säger Arenabolagets evenemangschef, Anders Thorén

För ytterligare info:
Anna Runesson, Marknadschef, Arenabolaget i Linköping AB, tel. 013-190 00 42, anna.runesson@arenabolaget.se

PRESSMEDDELANDE
2013-06-24
Arenabolaget får internationell miljömärkning

Arenabolaget har tilldelats ännu en miljömärkning för sin verksamhet på Konsert & Kongress i Linköping. I dagarna mottog man nämligen den internationella miljöcertifieringen ”Green Key”. Ett viktigt steg som visar bolagets ambitioner för att människor ska kunna mötas med så liten inverkan på miljön som möjligt. ”Green Key” är en miljömärkning för bland annat hotell och konferensanläggningar som är väl etablerad internationellt. Märkningen visar att en logi- eller konferensanläggning arbetar aktivt med att minimera miljöpåverkan.

Arenabolaget driver konferens- och evenemangsverksamhet på Konsert & Kongress samt evenemang på Cloetta Center, Stångebrofältet och ett antal andra arenor i Linköping.

Strategin att ta sitt ansvar och fokusera på att inte belasta miljön är en av bolagets viktigaste målsättningar. ”Green Key”-certifieringen av Konsert & Kongress innebär att man har uppfyllt ett antal kriterier som leder till en minskad miljöpåverkan.

2009 miljömärkte Arenabolaget sin restaurangverksamhet och restaurangen ”Konsert & Kongress Bistro”, som den första Svanenmärkta restaurangen i Östergötland. Nu blir man även först i regionen genom att ha uppfyllt kriterierna för miljömärkningen ”Green Key”.

-Det känns angeläget och riktigt bra att jobba för att människor möts utan att det innebär stora påfrestningar på vår omvärld. Dessutom vet vi att miljöfokus är viktigt för våra gäster och till och med i allt större utsträckning avgörande när man ska välja plats för nästa stora konferens. Vi vill att Linköping ska vara den bästa tänkbara mötesplatsen för både besökare och miljön, säger Joakim Ritzén, Försäljningschef på Arenabolaget i Linköping.

Inom den närmsta tiden kommer Arenabolagets personal att utbildas i miljöfrågor och fortsätta att arbeta aktivt med bland annat avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning och att erbjuda närproducerad och ekologiskt odlad mat.

-I fjol kom över 70 000 gäster till de 480 konferenser som ägde rum hos Arenabolaget på Konsert & Kongress. Det är många människor, vilket gör att vi och vår verksamhet kan göra skillnad genom att till exempel välja att samarbeta med miljömärkta leverantörer och i störst möjligt mån från regionen, säger Ritzén.

Green Key drivs av Håll Sverige Rent i Sverige och stöds internationellt av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme, UNEP.

För ytterligare info:
Joakim Ritzén, Försäljningschef, Arenabolaget, 013-190 00 54
Anna Grundén, Projektledare Green Key, Håll Sverige Rent, 072-0065508

PRESSMEDDELANDE
2013-01-29
Nya stjärnor hos Arenabolaget

Evenemangs- och mötesindustrin blir alltmer betydelsefull för såväl städer som människor. Destinationer satsar för fullt för att utveckla och attrahera stora och unika evenemang och konferenser till just sin stad. Evenemang och stora möten har med andra ord visat sig vara den framgångsstrategi som många tror på för att utvecklas, få besökare att komma till staden och lokalinvånarna att trivas och må bra.

I Linköping satsar nu Arenabolaget ytterligare på evenemang, möten och destinationsutveckling. En del av satsningen är rekryteringen av två nya personer. I januari tillträdde Joakim Ritzén tjänsten som Försäljningschef och tidigare i höstas tillträdde Johan Ilbäck som Restaurangchef för Arenabolaget.

-Vi vill satsa för att Linköping ska bli än mer attraktivt för både invånare och besökare. Rätt personer och kompetens är förutsättningen för att vi ska kunna jobba framåt med våra målsättningar. Av denna anledning känns det väldigt bra att hälsa Johan och Joakim välkomna till oss, säger Arenabolagets VD, Johan Rustan.

Joakim Ritzén, Arenabolagets nytillträdde Försäljningschef, kommer närmast från rollen som Driftchef på Elgiganten Megastore i Norrköping och har lång erfarenhet av olika befattningar inom försäljning.

-Det ska bli fantastiskt spännande och roligt att få använda mina erfarenheter och kunskaper i en ny dynamisk bransch. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Arenabolagets försäljning för att bidra till att Linköpings attraktionskraft och staden växer, säger Joakim Ritzén.

Johan Ilbäck tillträdde hösten 2012 som ny Restaurangchef på Arenabolaget och har dessförinnan drivit flera egna konferens- och restaurangverksamheter i Linköping.

-Mat, dryck och service är oerhört viktiga delar av helhetsupplevelsen oavsett av vilken anledning människor möts och det känns därför spännande att hitta nya sätt för att locka ännu fler gäster till både evenemang och konferenser. Dessutom ska det bli fantastiskt roligt att vidareutveckla det miljöarbete och fokus på närodlat som gjort att Arenabolagets restaurangverksamhet är den första och enda Svanencertifierade restaurangen i Linköping. För mig handlar det om omtanke om både miljö och människor. Gemene man blir alltmer medveten om vad man äter och köper, säger Arenabolagets nye restaurangchef, Johan Ilbäck.

-2013 kommer att innebära både möjligheter och utmaningar för oss. Vi ser bland annat möjligheterna att arrangera stora internationella möten sommartid, då vi har ledig kapacitet. Men konkurrensen hårdnar i kombination med den rådande lågkonjunkturen, säger Johan Rustan, VD. Nyrekryteringarna är ett led i Arenabolagets satsning för att Linköping blir en än mer välbesökt stad med nöjda Linköpingsbor som de främsta ambassadörerna, avslutar Rustan.

För ytterligare info:
Anna Runesson, Marknadschef, Arenabolaget i Linköping AB, tel. 013-190 00 42, anna.runesson@arenabolaget.se