Om Arenabolaget

Om Arenabolaget

Arenabolaget är Östergötlands ledande evenemangsaktör. Vi kan erbjuda en spännande och annorlunda mötesmiljö för såväl privatpersoner som företag. Med stor flexibilitet skapar vi minnesvärda ögonblick.
Varje år besöks våra anläggningar av 500 000 gäster som kommer för att konferera, njuta av en konsert, besöka en mässa eller kanske bara mötas över en lunch. Hos oss träffas människor i olika sammanhang, av olika anledningar och vi har stor erfarenhet av att arrangera lyckade möten. Vi vill ge våra gäster upplevelser utöver det vanliga och en service som överträffar förväntningarna.

Våra anläggningarMed anläggningar som Cloetta Center och Konsert & Kongress är flexibiliteten näst intill oändlig. Vår erfarna och engagerade personal tar utgångspunkt i gästernas behov och med er som arrangör skräddarsyr vi evenemang för att skapa oförglömliga upplevelser. Vi erbjuder också obegränsade möjligheter att kombinera era önskemål med våra egna arrangemang. Lägg till exempel gärna ett möte eller en konferens på Konsert & Kongress och avsluta dagen med en konsert på Cloetta Center. Eller kombinera konferensen med en ost- och vinprovning för att ge deltagarna en lärorik och minnesvärd upplevelse.

Här är vi!Arenabolaget Här är vi

LogistikBåde Cloetta Center och Konsert & Kongress är centralt belägna och lätta att nå. E4:an passerar förbi strax utanför Linköping, bussar och tåg finns i närheten och flygplatsen, som har förbindelse med många destinationer, är belägen endast en kilometer bort. Shopping, hotell och restauranger – det mesta finns på promenadavstånd.

Turistekonomiska effekterTillsammans med Handelns Utrednings Institut, HUI Research, genomfördes under 2012 en beräkning av den totala turistekonomiska omsättningen av Arenabolagets besökare i Linköping, samt den kvarhållna konsumtionen/köpkraften för de Linköpingsbor som stannade kvar och deltog i Arenabolagets arrangemang. Resultatet av undersökningen uppskattades till en omsättning på 45 mkr (207 512 besökare) genererad av publika evenemang samt 55 mkr (74 101 besökare) genererad av möten arrangerade av Arenabolaget. Sammanlagt ger detta en uppskattad turistekonomisk omsättning genererad av Arenabolagets besökare under 2012 på 100 mkr. Läs mer>