Konsert & Kongress

Konsert & Kongress

Konsert & Kongress är en av Sveriges största konferens- och konsertanläggningar och ligger mitt i hjärtat av Linköping med närhet till butiker, hotell, parker och Domkyrkan.

Här intar stora publika evenemang ofta scenen parallellt med konferenser och kongresser av olika slag. Utifrån gästernas önskemål kan vi skapa unika events för alla – företag, privatpersoner och arrangörer.

Anläggningen har över 20 olika lokaler i samma byggnad. Lokaler och miljöer är flexibla på Konsert & Kongress och inget arrangemang är för stort eller för litet. Oavsett om ni vill arrangera en konsert, show eller söker en lokal för ett styrelsemöte eller en konferens har vi lokaler som passar utmärkt. Våra stora öppna ytor lämpar sig ypperligt för mässor, utställningar och större mottagningar.

I vår egen restaurang komponerar kunniga kockar menyer efter önskemål och upp till 1 500 gäster kan serveras samtidigt på Konsert & Kongress.

Konsert & Kongress är den perfekta arenanan för dig som vill boka en konferens, kongress, företagsevent, mässa, konsert eller evenemang i Linköping.

Boka din konferens i Linköping
Se alla möteslokaler

Se planskiss - Konsert & Kongress
Se sittplatskarta - Crusellhallen
Hitta hit