Cloetta Center

Cloetta Center

Cloetta Center är ett stort upplevelsecenter för hundratusentals östgötar och besökare från när och fjärran. Cloetta Center är hela Linköpings arena där konserter, shower och mässor varvas med ishockey och andra idrottsevenemang.

Arenan, vars huvudsponsor Cloetta bidragit med namnet Cloetta Center, har en kapacitet för upp till 11 500 personer och är en av Sveriges största arenor.

Arenan ligger centralt i Linköping med gångavstånd till tåg, bussar, hotell och shopping. Till flygplasten är det endast 1 km. Cloetta Center är hela Östergötlands arena.

Det stora arenarummet i Cloetta Center tar 8 500 personer vid idrottsevenemang och 11 500 personer vid en konsert. Vill du arrangera en mässa eller en mindre utställning finns här 3 700 kvadratmeter utställningsyta till din tjänst.

Under 2011/ 2012 har Arenabolaget anordnat en mängd evenemang i Linköping och Cloetta Center. Vad sägs t ex om Judas Priest, Titelmatch i boxning, Melodifestivalen, Idol, Eric Saade, och mycket mycket mer. Vi ser fram emot vårt fortsatta arbete med konserter och evenemang i Linköping.

Cloetta Center är den perfekta arenanan för dig som vill boka en stor konferens, kongress, företagsevent, mässa, konsert eller evenemang i Linköping.

Se arenaskiss över Cloetta Center